Вплив засобів фізичної терапії на пацієнтів середнього віку із остеохондрозом шийного відділу хребта - Сінько, А. О. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження: дослідити вплив засобів фізичної терапії на пацієнтів середнього віку із остеохондрозом шийного відділу хребта
Keywords: тези доповідей