Скринінг гіпоглікемічної активності в ряду солей 2-((5-((1,3-диметил-2,6-діоксо-2,3-дигідро-1H-пурин-7(6H)-іл)метил)-4-феніл-4H-1,2,4-тріазол-3-іл)тіо)ацетатної киcлоти - Федотов, Сергій Олегович; Гоцуля, Андрій Сергійович (Х. : НФаУ, 2017)
Метадослідження –виявити наявність та охарактеризувати ступінь гіпоглікемічної активності серед солей 2-((5-((1,3-диметил-2,6-діоксо-2,3-дигідро-1H-пурин-7(6H)-іл)метил)-4-феніл-4H-1,2,4-тріазол-3-іл)тіо)ацетатної киcлоти.
Keywords: тези доповідей