Терапевтичні вправи. Тема 5. Захворювання і ушкодження опорно-рухливого апарату терапевтичні вправи при артриті, артрозі : [метод. рек. для самостійної роботи] - Дорошенко, Едуард Юрійович; Гурєєва, Антоніна Михайлівна; Черненко, Олена Євгенівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Методичні рекомендації призначені для студентів, які навчаються за спеціальністю 227 "Фізична терапія, ерготерапія" ЗВО МОЗ України для оволодіння теоретичними та практичними знаннями й навичками з навчальної дисципліни "Терапевтичні вправи", які віднесено до самостійної роботи згідно типової та робочої програм, в рамках підготовки до практичних занять та кращого засвоєння навчального матеріалу.