Ендоскопічні методи в діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань - Залізняк, Владислав Олександрович (Запорізький державний медичний університет, 2014)
В підручниках з гінекології, якими користуються студенти старших курсів медичного факультету, розділи, що стосуються ендоскопічних методів у діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань, викладені відповідно до відведених навчальними планами годин. Але самостійна робота над запропонованим навчальним посібником дозволить студентам-старшокурсникам краще орієнтуватись у застосуванні ендоскопічних методів у практичній роботі лікаря акушера-гінеколога. Що стосується лікарів-інтернів акушерів-гінекологів, то вони протягом трьох років навчання в інтернатурі мають отримати більш глибокі знання, які ґрунтувалися б на останніх досягненнях ендоскопії у гінекології. На це і спрямовані матеріали, викладені в навчальному посібнику, які мають бути засвоєні шляхом самостійної роботи. Посібник може бути корисним також практичним лікарям акушерам-гінекологам.
Keywords: гинекология; гінекологія; gynecology