Критична медична антропологія як важливий елемент освіти лікаря в Україні - Спиця, Наталя Валеріївна; Зайцев, Микола Вячеславович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Медична освіта майбутніх лікарів передбачає собою великий спектр найрізноманітніших знань в першу чергу в парадигмі біомедицини. Але варто не забувати про те, що майбутній лікар взаємодіє з пацієнтом не тільки за принципом інженерної моделі, коли вся увага концентрується на тілесності.