Стандарт правової навчальної дисципліни для фармацевтів (магістрів) : авторська дефініція - Алєксєєва, Ірина Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
У результаті дисертаційного дослідження за темою – Науково-теоретичне обґрунтування та організаційно-методичне вдосконалення правової освіти за спеціальністю 226 Фармація другого (магістерського) рівня вищої освіти на основі інноваційних методик та технологій, нами сформульовано визначення поняття – Стандарт правової навчальної дисципліни для фармацевтів-магістрів.
Keywords: європейський освітній простір; вища освіта; професійні кваліфікації