Фармацевтичний аналіз лікарських засобів : навч. посіб. до семінар. занять провізорів-інтернів - Берест, Галина Григорівна; Єренко, Олена Костянтинівна; Малюгіна, Олена Олександрівна; Дуюн, Ірина Федорівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Навчальний посібник «Фармацевтичний аналіз лікарських засобів» до семінарських занять провізорів-інтернів спеціальності «Загальна фармація» складений відповідно до плану та програми підготовки провізорів-інтернів спеціальності «Загальна фармація» галузі знань 226 «Фармація, промислова фармація» у Запорізькому державному медичному університеті, робочого навчального плану та робочої програми «Фармацевтичний аналіз лікарських засобів». Посібник розраховано на роботу провізора- інтерна під час підготовки до семінарських занять, у ньому наведені матеріали, які містять основні навчальні питання, тестові завдання та список рекомендованої літератури.