Візуалізація при самостійній роботі курсантів з питань фармакогнозії при on-line навчанні в умовах війни - Мазулін, Олександр Владленович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Інформаційні технології відносно недавно увійшли в наше життя, поступово займаючи все нові і нові ніші. Їх потужний розвиток ставить перед системою післядипломної освіти нові вимоги. Безперервна фармацевтична освіта є обов’язковим елементом для фахівців фармацевтичній галузі.