Бюлетень нових надходжень 2017, листопад-грудень - Довженко, Олена Михайлівна; Каминіна, Ірина Валентинівна (My University, 2017)
Бюлетень нових надходжень випускається в друкованому та електронному вигляді. Друкований варіант представлено в інформаційно-бібліографічному відділі. Електронна версія відображена в Інституційному репозитарії ЗДМУ (http://dspace.zsmu.edu.ua) та на сайті наукової бібліотеки (http://lib.zsmu.edu.ua/p_buleteni_novyh_nadhodgen.html).