Пропедевтика внутрішньої медицини - Михайловська, Наталія Сергіївна; Шершньова, Оксана Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Збірник задач для підсумкового контролю знань студентів до практичних занять та самостійної роботи студентів II курсу складений відповідно до програми навчальної дисципліни «Пропедевтикавнутрішньої медицини», спеціальності «Стоматологія». Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами ІІ курсу медичного факультету під час підготовки до практичних занять та підсумкового модульного контролю.