Сучасні аспекти діагностики та лікування суглобового синдрому в клініці внутрішніх хвороб : навч. посіб. (для практикуючих лікарів, студентів мед. закладів вищої освіти, слухачів курсів спеціалізації та підвищення кваліфікації) - Подсевахіна, Світлана Леонтіївна; Фуштей, Іван Михайлович; Чабанна, Олена Сергіївна; Паламарчук, Олександр Іванович; Мирний, Дмитро Петрович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
У посібнику викладені основи клінічного дослідження пацієнтів ревматологічного профілю, а також лабораторної та інструментальної діагностики ревматичних захворювань. Докладно описані основні клінічні прояви, діагностичні критерії і принципи лікування ревматичних захворювань, що входять у компетенцію не тільки лікарів ревматологів, а й лікарів інших спеціальностей. Головним чином представлені нозологічні форми, які зустрічаються в рамках терапевтичної практики. Посібник призначений для практикуючих лікарів, студентів медичних закладів вищої освіти, слухачів курсів спеціалізації та підвищення кваліфікації.