Перспективи безперервної фармацевтичної освіти провізорів в Україні - Мазулін, Олександр Владиленович; Лукіна, Ірина Андріївна; Бігдан, Олексій Антонович (Запоріжжя : ЗДІА, 2016)
На сьогодні у фармацевтичній мережі України нараховують до 20107 аптек та аптечних пунктів. В них працює до 48 тис. фахівців. Але лише близько 50% з них має спеціальну фармацевтичну освіту. При цьому постійно зростає попит на лікарські препарати, підвищується їх контроль та об‘єми реалізації. Таким чином на перше місце в Україні та світі виходять питання скорішої якісної підготовки кадрів фармацевтичній галузі та їх безперервної освіти з метою покращення існуючого стану.