Синтез та вивчення біологічної активності s-похідних 4-r-5- фенетил-3н-1,2,4-тріазол-3-тіонів - Ігнатова, Т. В.; Каплаушенко, Андрій Григорович; Зозулинець, Дар'я Миколаївна (Тернопіль : ТНМУ, 2021)
Розвитком синтезу гетероциклічних сполук на даний час займається велика кількість науковців, оскільки вони являються одним з найперспективніших напрямків в хімічній галузі. На основі цих речовин майже кожний день створюється велика кількість альтернативних джерел енергії, продуктів аграрної промисловості, полімерних матеріалів та лікарських засобів. Створення нових високоефективних та малотоксичних лікарських засобів на сьогоднішній день являється найважливішим питанням на українському фармацевтичному ринку.