Аналіз вітчизняного фармацевтичного ринку діагностичних тестів та тестових-систем - Британова, Тетяна Сергіївна; Кузубова, Е. Л. (Харків : НФаУ, 2019)
У багатьох випадках перебіг хвороби безпосередньо залежить від того, як швидко вона була діагностовано і на якому етапі почалося лікування. Однак часто на обстеження в клініці не вистачає часу, та й знайти потрібну установу, де можна здати необхідний аналіз, проблематично. Домашня діагностика вирішує ці проблеми. Тим більше що сьогодні за допомогою експрес-тестів можна перевірити себе на наявність цілого ряду хвороб.
Keywords: тези