Роль інформаційно-комп'ютерних технологій при навчанні студентів на кафедрах медико-біологічного профілю в умовах переходу на кредитно-модульну систему - Нерянов, Ю. М.; Бєленічев, Ігор Федорович; Компанієць, Володимир Михайлович; Павлов, Сергій Васильович (Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, 2009)
Впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу (КМСОНП) веде до покрашення показників успішності студентів та зменшення пропусків занять без поважних причин. Самостійна робота студентів (СРС), обсяги якої збільшились, є однією з найбільш ефективних форм навчання. Важливим елементом виконання самостійної роботи є навчально-методичне забезпечення, використання новітніх технологій та системний контроль за якістю її перебігу. Внедрение кредитно-модульной системы организации учебного процесса (КМСОУП) приводит к улучшению показателей успеваемости студентов и уменьшению пропусков занятий без уважительной причины. Самостоятельная работа студентов (СРС), объемы которой увеличились, является одной из наиболее эффективных форм обучения. Важным элементом выполнения самостоятельной работы является учебно-методическое обеспечение, использование новейших технологий и системный контроль за качеством ее хода. Introduction of the credit-module system of organization of educational process (KMSONP) results in the improvement of indexes of progress of students and diminishing of admissions of employments without good reasons. Independent work of students (SRS), the volumes of which were increased, is one of the most effective forms of studies. The important element of implementation of independent work is the Methodical study material which provides, use of the newest technologies and system control for quality of its motion.
Keywords: матеріали конференцій; кредитно-модульна система; самостійна робота студентів; кредитно-модульная система; самостоятельная работа студентов; credit-module system of organization of education; independent work of students