Алгоритми розв’язання задач з фізики в умовах дистанційного навчання - Філіпенко, Ірина Іванівна; Воденнікова, Лариса Володимирівна (My University, 2023)
Розвиток сучасного інформаційного суспільства вимагає оновлення освітньої політики та формування її нових цілей, спрямованих не стільки на отримання знань у різних галузях, скільки на забезпечення умов для самовизначення та самореалізації особистості в інформаційному середовищі протягом усього життя. Галузь фізичної освіти як сфера культурної діяльності майбутнього фахівця не може бути окремою, самодостатньою, замкнутою системою.