Шляхи створення моделей для сегментації повнослайдових зображень на основі програм з відкритим вихідним кодом - Робота, Дмитро Вадимович; Павлов, Сергій Васильович; Бурлака, Богдан Сергійович (Харків : НФаУ, 2024)
Мета дослідження – окреслення напрямів та шляхів створення моделей глибокого навчання на основі програм з відкритим вихідним кодом для сегментації повнослайдових зображень.