Оприлюднення наслідків військових дій для водних ресурсів та ризики порушення дотримання гігієнічних вимог якості води - Нартова, В. М. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Теоретичне обґрунтування руйнівних наслідків військових дій для водоймищ. Практична частина дослідження полягала у виконанні санітарного дослідження зразків води з річок Інгулець та Дніпро. Задачею дослідження було донести необхідність збереження водних ресурсів до студентської молоді та оприлюднити руйнівні наслідки російської агресії. Об'єктами дослідження вибрано річки Дніпро та Інгулець, а також Каховське водосховище.
Keywords: тези доповідей