Управління і економіка фармації : метод. рекомендації для фармацевтів/провізорів-інтернів до проведення cемінарів. Ч. І - Бушуєва, Інна Володимирівна; Єренко, Олена Костянтинівна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Методичні рекомендації призначені для підготовки фармацевтів/провізорів-інтернів до семінарських занять з дисципліни "Управління і економіка фармації"
Keywords: методичні рекомендації; УЕФ; інтерни; управління і економіка фармації