Актуальні проблеми медичного менеджменту - Різник, Ольга Іванівна; Закусилова, Тетяна Олександрівна (My University, 2022)
В останні десятиріччя інтерес до медичного менеджменту різко зріс. Найбільша частина праць у даній сфері присвячена проблемам управління медичними установами державної форми власності. Маркетингова стратегія – це найважливіша складова управління медичною організацією.
Keywords: тези доповідей