Особливості навчання іноземних студентів в умовах кредитно-модульної системи - Одинцова, Віра Миколаївна; Рощупкина, Олена Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Висвітлено одну з актуальних проблем вітчизняної системи освіти, зокрема, йдеться про особливості навчання іноземних студентів в умовах кредитно-модульної системи. Освящена одна из актуальных проблем отечественной системы образования, в частности, речь идет об особенностях обучения иностранных студентов в условиях кредитно-модульной системы. The article is devoted to one of the most topical problems of native higher education system, particularly to the pecularities of foreign students' teaching in the context of credit module system.
Keywords: іноземні студенти; кредитно-модульна система; модуль; самостійна робота; мова; навчально-методична база; контроль; рейтинг; иностранные студенты; кредитно-модульная система; модуль; самостоятельная работа; язык; учебно-методическая база; контроль; рейтинг; foreign students; credit module system; module; individual work; language; training and methodological framework; control; rating