Збірник методичних розробок для практичних занять із студентами VI курсу медичного факультету (лікувальна справа) "Дитячі інфекційні хвороби" - Усачова, Олена Віталіївна; Рябоконь, Юрій Юрійович; Пахольчук, Тетяна Миколаївна; Сіліна, Єлизавета Андріївна; Конакова, Ольга Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Навчальний посібник створений для студентів старших курсів медичних вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівня акредитації та лікарів – педіатрів, інфекціоністів, лікарів сімейної медицини, лікарів швидкої допомоги, лікарів-інтернів.