Пропозиції до уніфікації ведення навчальної документації кафедри - Артюх, Олена Вікторівна; Волошин, Микола Анатолійович; Гавриленко, Марина Аркадіївна; Щербаков, Максим Степанович; Чугін, Сергій Вячеславович; Павліченко, Віктор Іванович; Зідрашко, Галина Анатоліївна; Степанова, Надія Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2011)
Описано шлях уніфікації ведення навчальної документації кафедр медичного факультету при кредитно-модульній організації навчального процесу. Описан путь унификации ведения учебной документации кафедр медицинского факультета при кредитно-модульной организации учебного процесса. This article describes the way of educational document-keeping unifying at the Medical Faculty departments in the credit-module system of medical students’ training.
Keywords: навчальна документація; кредитно-модульна система; навчальний процес; учебная документация; кредитно-модульная система; учебный процесс; educacational documentation; credit-module system; educacational process