Компетентнісний підхід до формування економічної культури слухачів курсів підвищення кваліфікації ЗВО - Бушуєва, Інна Володимирівна; Борисенко, Н. М.; Губенко, І. Я.; Барджадзе, Р. В. (My University, 2020)
В умовах реформування освіти одним із важливих завдань у професійній підготовці слухачів різних спеціальностей є виховання економічної культури фармацевтичних фахівців. Економічна культура виступає важливою складовою економічної діяльності, значною мірою визначає рівень економічної активності в країні, ступінь розвитку економіки, темпи економічного зростання. Без оновлення та розвитку економічної культури неможливе подолання фактів незбалансованості розвитку економіки на шляху її трансформації в соціально-орієнтовану ринкову економіку.