Дослідження клітинного складу у рідини периімплантних кишень імплантатів з різною обробкою поверхні - Сидор, О. В. (Одеса : Вид-во “Молодий вчений”, 2023)
Основною причиною «втрати» імплантату вважається периімплантит, у розвитку якого провідну роль відіграють багато етіологічних чинників та факторів ризику.