Пневмонії: етіологія, патогенез, класифікація, діагностика, лікування та профілактика : навч. посіб. до практ. занять з внутрішньої медицини для студ. 5 курсу мед. ф-тів - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Садомов, Антон Сергійович; Приходько, Ігор Борисович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Посібник призначений для студентів медичних закладів вищої освіти з метою допомоги у вивченні питань з пульмонології. Містить сучасні відомості з етіології, патогенезу, класифікації, діагностики, лікування та профілактики пневмоній, що передбачено навчальною програмою з дисципліни «Внутрішня медицина» за спеціальностями 222 «Медицина» та 228 «Педіатрія».