Досвід впровадження змішаної форми навчання на кафедрі дитячої хірургії ЗДМУ - Спахі, Олег Володимирович; Макарова, Марина Олександрівна; Пахольчук, Олексій Петрович; Лятуринська, Ольга Василівна (My University, 2021)
Змішана форма навчання є важливим інструментом для забезпечення повноцінного навчального процесу на період карантинних обмежень. Змішане навчання - навчальний підхід, який поєднує навчання за участю викладача і он-лайн навчання (дистанційне навчання), які однаково важливі для студентів. При дистанційному навчанні за допомогою використання сучасних технологій реалізовується обмін знань і контроль їх засвоєння.
Keywords: дистанційне навчання; змішана форма