Нервова система. Органи чуття - Григор'єва, Олена Анатоліївна; Апт, Ольга Анатоліївна; Артюх, Олена Вікторівна; Лебединець, Микола Григорович; Щербаков, Максим Степанович; Вовченко, Михайло Борисович; Чугін, Сергій Вячеславович; Світлицький, Андрій Олександрович; Матвєйшина, Тетяна Миколаївна; Грінівецька, Наталія Валеріївна; Зінич, Олена Леонідівна; Тополенко, Тетяна Анатоліївна; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Нервова система в життєдіяльності організму виконує важливу регулюючу, коригуючу функцію, погоджує роботу всіх органів і систем, а також взаємозв'язок організму з зовнішнім середовищем. Все це визначає анатомічний і функціональний взаємозв'язок нервової системи з усіма органами, а значить багатопланову і складну її будову.
Keywords: нервова система; анатомія людини; органи чуття