Вивчення фармакокінетичних параметрів натрій 2-((4-аміно-5-(тіофен-2-ілметил)-4H-1,2,4-тріазол-3-іл)тіо)ацетату в сироватці крові щурів - Усенко, Дмитро Леонідович; Варинський, Борис Олександрович; Каплаушенко, Андрій Григорович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Метою роботи є дослідження та вивчення фармакокінетичних параметрів натрій 2-((4-аміно-5-(тіофен-2-ілметил)-4H-1,2,4-тріазол-3-іл)тіо)ацетату в сироватці щурів.
Keywords: тези доповідей