Акцентуація особистості у пацієнтів із туберкульозом легень які тривало лікуються в стаціонарі - Рудник, А. І. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета. Встановити акцентуації особистості у пацієнтів із туберкульозом легень, які лікуються в стаціонарі залежно від тривалості лікування.
Keywords: тези доповідей