Читацькі звички у цифрову епоху: роль академічних бібліотек - Тюркеджи, Н. С.; Катаннікова, А. Ю. (Львів : ЛНУ ім. І. Франка, 2024)
Читання відіграє важливу роль у популяризації та розвитку культури, яка є невідʼємною складовою системи освіти та суспільства в цілому. Активна участь у читанні сприяє збереженню та вдосконаленню культурних традицій, вихованню громадян з глибоким розумінням і підвищує рівень інтелектуальної та культурної свідомості суспільства.