Практичне оцінювання соціально-психологічного клімату у колективі аптеки - Зарічна, Тамара Пантелеймонівна; Червоненко, Наталія Михайлівна; Литвиненко, Ольга Веніаміновна (My University, 2024)
Метою даного підрозділу є оцінювання СПК у колективі аптеки з подальшою розробкою рекомендацій, які будуть враховувати особливості та специфіку фармацевтичної організації (ФО).