Ультразвукове дослідження гепатопанкреатобіліарної системи - Туманська, Наталя Валеріївна; Кічангіна, Тетяна Михайлівна; Мягков, Станіслав Олександрович; Нордіо, Олена Геннадіївна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
У навчальному посібнику представлені питання ультразвукового дослідження органів гепатопанкреатобіліарної системи, особливостей візуалізації та їх нормальної єхоанатомії. В кінці посібника пропонуються тестові та контрольні питання. Цей навчальний посібник призначений для студентів медичних ВНЗів.