Організація змішаної форми навчання на кафедрі факультетської педіатрії - Недельська, Світлана Миколаївна; Шумна, Таміла Євгенівна; Мазур, Вікторія Іванівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
На сучасному етапі вища освіта повинна своєчасно реагувати на виклики сьогодення, а саме – забезпечення якісного, доступного, конкурентноспроможного навчання студентам в умовах карантину щодо коронавірусної інфекції. І цього можна досягти при організації командної роботи та співпраці викладачів кафедри факультетської педіатрії, медичної і фармацевтичної інформатики та НТ, співробітників центру дистанційної освіти та телемедицини і адміністрації Запорізького державного медичного університету.
Keywords: кафедра; он-лайн та оф-лайн форма навчання; студенти