МРТ діагностика холецистолітіазу та його ускладнень - Туманська, Наталя Валеріївна; Кічангіна, Тетяна Михайлівна; Нордіо, Олена Геннадіївна; Мягков, Станіслав Олександрович (Запорізький державний медичний університет, 2018)
У навчальному посібнику аналізується сучасна роль магнітно-резонансної томографії в діагностиці патології внутрішньо- та позапечінкових жовчних проток. Описано методологію дослідження, основні види магнітно-резонансної холангіопанкреатографії, особливості їх проведення. Наведено основні показання до використання методу, оцінені можливості МРТ-холангиографії і фактори, що впливають на проведення дослідження та інтерпретацію отриманих даних.