Патоморфологічні зміни у хворих на пневмококові менінгіти - Оніщенко, Тетяна Євгенівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Корнієнко, Олена Олександрівна (My University, 2024)
Мета роботи: вивчити патоморфологічні зміни у хворих на пневмококові менінгіти за матеріалами обласної інфекційної лікарні м. Запоріжжя.
Keywords: тези доповідей