Амбулаторне моніторування ЕКГ і артеріального тиску. Обрані питання функціональної діагностики в пульмонології та гастроентерології - Візір, Вадим Анатолійович; Приходько, Ігор Борисович; Деміденко, Олександр Вікторович; Заіка, Ігор Вітольдович; Буряк, Віктор Валерійович; Полякова, Ганна Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Посібник розроблено для студентів медичних ВНЗ, що навчаються за спеціальностями «Лікувальна справа» та «Педіатрія» з метою допомоги у вивченні курсу функціональної діагностики. Частина 2 висвітлює базові питання основних розділів функціональної діагностики в клініці внутрішніх хвороб.