Навчально-методичні розробки для студентів медичних ВНЗ ІІІ-ІV рівня акредитації для студентів ІІ медичного факультету за спеціальністю “лабораторна діагностика” “МОДУЛЬ-1. Опорно-руховий апарат” - Волошин, Микола Анатолійович; Світлицький, Андрій Олександрович; Щербаков, Максим Степанович; Таланова, Ольга Сергіївна; Чугін, Сергій Вячеславович (Запоріжжя, 2017)
Навчально-методичні розробки з анатомії людини «МОДУЛЬ-1. Опорно-руховий апарат» містять навчально-методичний матеріал для самостійної підготовки студентів II медичного факультету згідно робочої програми з анатомії людини та тематичних планів першого семестру по анатомії кісток, суглобів та м’язів.