Використання онлайн-форм для контролю знань лікарів-інтернів - Колесник, Михайло Юрійович; Качан, Ігор Сергійович (Тернопіль : ТДМУ, 2017)
Поряд з традиційними методиками навчання як на до-, так і на післядипломному етапі сьогодні актуальними є дистанційні форми освіти. При цьому у Запорізькому державному медичному університеті в якості основної використовується платформа «EDx», яка дозволяє поєднати ефективні засоби структурованого надання інформації за розділами курсу з оптимальними формами контролю засвоєння матеріалу за певним фрагментом, темою або модулем. Проте, необхідно зазначити, що в процесі щоденної аудиторної роботи з лікарями-інтернами на кафедрі за програмою дисципліни виникає необхідність об’єктивного контролю знань поза дистанційними курсами.
Keywords: післядипломна освіта; інтернатура; контроль знань; онлайн-форма; сімейна медицина; тези