Lingua latina pharmaceutica ad magistros: метод. посіб. для викл., які викладають студентам І курсу спец. 226 "Фармація, промислова фармація" та 226 "Фармація, промислова фармація" освітня программа "Технологія парфумерно-косметичних засобів" денної та заочної форм навчання - Скрипник, Юлія Сергіївна; Хітрова, Ірина Олексіївна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Методичний посібник для викладачів містить розроблені практичні теми з дисципліни «Латинська мова та фармацевтична термінологія» для студентів I курсу галузі знань 22 «Охорона здоров’я», спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» та 226 «Фармація, промислова фармація» освітня программа «Технологія парфумерно-косметичних засобів» денної та заочної форм навчання, які розроблені згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Методичний посібник є однією з форм допомоги викладачам у проведенні та організації навчальних занять в рамках даного курсу.