Використання імітаційних моделей для розвитку у студентів конструкторських компетностей в умовах дистанційного навчання - Риженко, Т. В. (Одеса: ГО "Південна фундація педагогіки", 2021)
В роботі розглядаються використання засобів електронної комунікації для дистанційного проведення та контролю виконання лабораторних робіт (ЛБ) з курсу «Програмування мікроконтролерів». Ці роботи в очній формі виконуються на спеціалізованих стендах (наприклад [1, с. 229–230; 2, с. 115]). В умовах дистанційного навчання студентам пропонується створити імітаційну модель принципової електричної схеми пристрою/стенду на мікроконтролері компанії Atmel в програмному середовищі Proteus [3].
Keywords: тези