Організація підготовки магістрів у фармацевтичних закладах (факультетах) вищої освіти з урахуванням європейських вимог - Бушуєва, Інна Володимирівна; Дарій, Володимир Іванович; Борисенко, Н. М.; Барджадзе, Р. В. (My University, 2021)
Інтеграція України до світового економічного простору, динамічний розвиток фармацевтичного сектора галузі охорони здоров’я, високі вимоги до професійної діяльності і рівня підготовки магістрів фармації зумовлюють необхідність об’єктивного та поглибленого дослідження вітчизняного й закордонного досвіду впровадження кращих надбань у навчальний процес закладів вищої фармацевтичної освіти.