Дослідження захворюваності тварин на дерматомікози - Петрова, К. В.; Бушуєва, Інна Володимирівна (Харків : НФаУ, 2021)
Дерматомікози відносяться до грибкових хвороб зі світовим поширенням, надзвичайно заразні для людей і домашніх тварин, що знаходяться у безпосередньому контакті один з одним. Люди і тварини можуть заражатися як при прямих, так і при непрямих контактах.
Keywords: тези доповідей