Використання дистанційних форм навчання на кафедрі акушерства і гінекології на V–VI курсах - Круть, Юрій Якович; Пучков, Володимир Анатолійович; Амро, Ірина Геннадіївна; Ізбицька, Ніна Григорівна; Онопченко, Світлана Павлівна; Бондаренко, Сергій Анатолійович; Богомолова, Оксана Андріївна (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Останніми роками зміни, що відбуваються в навчальних планах, приводять до постійного скорочення і так невеликої кількості аудиторних занять. У сучасних умовах на фоні зростаючого обсягу навчального матеріалу, вища медична школа далеко не в усьому задовольняє запити суспільства на підготовку фахівців. При цьому має місце зниження якості освіти в тому числі в зв'язку з повільним впровадженням в навчальний процес інтеграційного підходу, консерватизму у застосуванні сучасних освітніх технологій. Тому інтенсифікація навчання потребує пошуку ефективних методів навчання, засобів контролю засвоєння знань, що значно підвищували б якість навчання.
Keywords: тези