Щодо викладання дисципліни "фармацевтична хімія" при підготовці магістрантів за спеціальністю "фармація, промислова фармація" - Кучеренко, Людмила Іванівна; Мазур, Іван Антонович; Скорина, Дмитро Юрійович; Портна, Олена Олексіївна (My University, 2018)
Мета роботи – узагальнення та аналіз досвіду викладання фармацевтичної хімії на базі Запорізького державного медичного університету для формування пропозицій із розробки нової типової навчальної програми підготовки магістрантів за спеціальністю «Фармація, промислова фармація» із дисципліни «Фармацевтична хімія».