Вивчення процесу покриття таблеток-ядер кислоти ацетилсаліцилової в комбінації з тіотріазоліном у псевдозрідженому шарі - Тригубчак, О. В.; Кучеренко, Людмила Іванівна; Георгієвський, Г. В.; Грошовий, Т. А. (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Встановлено оптимальний склад плівкоутворюючого розчину, досліджено технологічні режими покриття таблеток-ядер кислоти ацетилсаліцилової в комбінації з тіотріазоліном. Установлен оптимальный состав пленкообразующего раствора, иcследованы технологические режимы покрытия таблеток-ядер кислоты ацетилсалициловой в сочетании с тиотриазолином. Оptimal composition of fi lm forming solution is defi ned, technological conditions of covering of tablets-cores of acid acetylsalicylic in combination with thiotriazoline are studied.
Keywords: покриття; кислота ацетилсаліцилова; тіотріазолін; покрытие; таблетки; кислота ацетилсалициловая; тиотриазолин; coating; tablets; acid асеtylsalicylic; thiotriazoline