Urology : Сollection of methodological recommendations of practical classes for students 4th year of the international faculties - Gubar, A. O.; Губарь, Андрій Олександрович (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Мета збірника методичних рекомендацій до практичних занять з дисципліни «Урологія» IV курсу медичного факультету - це вірно спрямувати учбовий процес в лоні послідовності викладення навчального матеріалу, його об’єму, часу, та розкрити сучасні підходи до організації навчального процесу, підготовки матеріалів та методичного забезпечення для практичних занять з урології і організації самостійної роботи студентів на кафедрі. Поліпшення роботи студентів з об’ємними керівництвами з урології та спеціальною літературою за окремими їх розділами при відборі навчальних матеріалів для підготовки до практичних занять у збірнику для до кожної теми розроблені структура теми, дидактичні питання, алгоритми вирішення практичних завдань, ситуаційні та тестові завдання, надана тематична термінологія та рекомендована література. Методичні розробки сформульовані доступною мовою з використанням професійної медичної термінології. Збірник методичних рекомендацій має практичну спрямованість, розрахований для студентів вищих медичних закладів і повністю відповідає вимогам «Положення про організацію навчального процесу у ЗДМУ» (2015р) та робочій програмі за дисципліною «Урологія».
Урологія : Зб. метод. рекомендацій для практ. занять іноземних студ. IV курсу міжнар. фак-ту за дисципліною «Урологія»
Keywords: урологія