Про організацію навчання бакалаврів за фахом "Лабораторна діагностика" на кафедрі гістології, цитології та ембріології ЗДМУ - Зідрашко, Галина Анатоліївна; Сирцов, Вадим Кирилович; Євтушенко, Валентина Михайлівна; Алієва, Олена Геннадіївна; Громоковська, Тетяна Сергіївна; Сидорова, Ірина Володимирівна; Федосєєва, Ольга Віталіївна; Потоцька, Олена Іванівна; Таврог, Маріанна Львівна; Гриневич, Інна Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2009)
Розглянуто організацію навчання бакалаврів за спеціальністю “Лабораторна діагностика” на кафедрі гістології, цитології та ембріології ЗДМУ. Рассмотрена организация обучения бакалавров по специальности “лабораторная диагностика” на кафедре гистологии, цитологии и эмбриологии ЗГМУ. A bachelors training in the specialty of «laboratory diagnostics» at the Department of Histology, Cytology and Embryology ZGMU.
Keywords: бакалавр; лабораторна діагностика; лабораторная диагностика; Bachelor; laboratory diagnostic