Медична психологія : підручник - Спіріна, І. Д.; Пилягіна, Г. Я.; Чугунов, Вадим Віталійович; Фаузі, Є. С.; Живілова, Я. С.; Шевченко, Ю. М. (My University, 2022)
Рекомендований для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти, а також для лікарів-інтернів, медичних психологів, психологів загальної практики, клінічних ординаторів і лікарів загального профілю.