Маркетингові дослідження ринку ветеринарної продукції виробників України - Єренко, Олена Костянтинівна (Харків : НФаУ, 2023)
Метою нашого дослідження є розширення ринку новими засобами для ветеринарії та підвищення конкурентоспроможності цих засобів.
Keywords: ринок ветеринарних препаратів; ветеринарна фармація; світовий ринок препаратів для ветеринарної медицини